Skip to main content

δημοτικα τραγουδια εφη θωδη

ομαδικη θεραπεια γιαλομ
δημοτικα τραγουδια εφη θωδη
δημοτικα τραγουδια εφη θωδη
Φωτιά Μάτι: 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά - Λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες

Φωτιά Αττική: Δεν έχει τέλος η τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν τη Δευτέρα στην Αττική καθώς έξι ημέρες μετά και ένω τα θύματα έχουν φτάσει τα 88 οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων - των οποίων ο αριθμός παραμένει αδιευκρίνιστος - συνεχίζονται...


Η πύρινη λαίλαπα μπορεί να έσβησε, όμως κάτω από τις στάχτες αυτό που έμεινε είναι σοροί και πόνος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με τις νεκροτομές των σορών να έχουν ολοκληρωθεί, σειρά έχουν πλέον οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων... Ταυτοποιήσεις που κάθε μία ξεχωριστά κρύβει ένα δράμα που «παγώνει» το αίμα. Το Σάββατο ήταν μια από τις χειρότερες ημέρες καθώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί μικρών παιδιών και νέων ανθρώπων.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

πατριωτικα γνωμικα

Τελευταίο θύμα ήταν μία 42χρονη γυναίκα που δεν τα κατάφερε και υπέκυψε το πρωί του Σαββάτου στα σοβαρά τραύματα που υπέστη από την πύρινη λαίλαπα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι σοροί που έχουν ταυτοποιηθεί από τους ιατροδικαστές είναι 51, με τον αριθμό των νεκρών ανέρχεται στους 88.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μία μέθοδος ταυτοποίησης, όπως η γενετική, δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια οι εμπειρογνώμονες να καταφεύγουν σε άλλες οδούς, όπως τον έλεγχο των οδοντιατρικών στοιχείων.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ο αριθμός των εγκαυματιών που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 46 ενήλικες, από τους οποίους οι εννέα είναι διασωληνωμένοι και δύο παιδιά τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ευχή όλων πλέον είναι να μην διευρυνθεί περισσότερο ο τραγικός αυτός κατάλογος των θυμάτων, όμως όσο οι μέρες περνούν λιγοστεύουν οι ελπίδες για να βρεθούν ζωντανοί.

Στις έρευνες που συνεχίζονται, συμμετέχουν και άνδρες από την Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίοι μέχρι το Σάββατο είχαν πραγματοποιήσει 67 καταδύσεις σε ακτές της Ανατολικής Αττικής, της Νοτιοδυτικής Εύβοιας και σε βραχονησίδες για τυχόν εντοπισμό αγνοουμένων.

Σημειώνεται ότι η Ομάδα αξιοποιεί τελευταίας τεχνολογίας scooter για την κάλυψη μεγαλύτερης επιφάνειας ανά κατάδυση, ειδικά συστήματα εντοπισμού αγνοουμένων και εξειδικευμένες τακτικές σάρωσης, μεγάλης έκτασης του βυθού.

Στις εργασίες συμμετέχει ερευνητικό σκάφος, με εξειδικευμένο sonar και ROV για κατάδειξη σημείων.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Βίντεο – σοκ: Περνά μέσα από τις φλόγες και σπαράζει - «Θεέ μου, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου»


Φωτιά Μάτι: 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά - Λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες
01
Φωτιά Μάτι: 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά - Λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες





























Comments

Popular posts from this blog

fairynails βριλησσια τιμες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html τασος χωνιας ζωγραφος Πρόκειται για τον Arkady Babchenko, ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν σφοδρός επικριτής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ είχε και σχέσεις με την ρωσική αντιπολίτευση. O ίδιος βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στο Κίεβο, από την σύζυγό του, χτυπημένος από σφαίρες στην πλάτη. Όπως μετέδωσε το Russia Today, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του δημοσιογράφου κάλεσε άμεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο Babchenko δεν τα κατάφερε και πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο. https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html Σύμφωνα με το Moscow Times, ήταν βετεράνος του πολέμου της Τσετσενίας και έφυγε από την χώρα του λόγω της σύγκρουσης της Ρωσίας με την Ουκρανία. ενα χειμωνιατικο πρωι βιταλη lyrics fairynails βριλησσια τιμες Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη ρωσικά δίκτυα αναφέρουν ότι η δολοφονία του είχε σχέση με

δειχνω γαλλικα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html Δυο ατυχήματα με ανήλικα σημειώθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σήμερα, Κυριακή (22/07/2018). δειχνω γαλλικα Ένα κορίτσι 15 ετών χτυπήθηκε από όχημα στη Σάρτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγο νωρίτερα, όπως αναφέρει το ΕΚΑΒ, έγινε αεροδιακομιδή ενός 8χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το αγόρι υπέστη κάκωση στο κεφάλι λόγω πτώσης. λεκανοπεδιο μορφου δειχνω γαλλικα Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κυπελλο ελλαδας μπασκετ παναθηναικος αρης https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html ποιες γυναικες εντυπωσιαζουν τους αντρες μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για διπολισμό και τόνισε πως «η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας». «Εξάλλου στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι, ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Είναι φανερό ότι μιλάω για διπολισμό και όχι για δικομματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχτεί και να έχει σταθερή την πορεία του προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κρά