Skip to main content

ποσο αποδειξεων για φορολογικη δηλωση

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html
εφαρμογη για εδρες
κοτσι χοιρινο στη λαδοκολλα
ποσο αποδειξεων για φορολογικη δηλωση

Ο Ζαράμπ έχει δηλώσει ένοχος και συνεργάζεται με τους Αμερικανούς εισαγγελείς στη δίκη σε βάρος ενός Τούρκου, υψηλόβαθμου τραπεζικού στελέχους, που κατηγορείται για συνωμοσία με στόχο την παράκαμψη των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν. Την εποχή εκείνη ο Ερντογάν ήταν ακόμη πρωθυπουργός της Τουρκίας.


Η κατάθεση αυτή δόθηκε κατά την τρίτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας στη δίκη του Μεχμέτ Χακάν Ατίλα, στελέχους της τουρκικής κρατικής τράπεζας Halkbank, ο οποίος έχει δηλώσει αθώος.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

Λίγο νωρίτερα, ο Ζαράμπ είπε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν ότι συναντήθηκε το 2012 με τους εκπροσώπους μιας ινδικής εταιρείας προκειμένου να συζητήσει τη μεταφορά ιρανικών κεφαλαίων εκτός της Ινδίας. Πρόσθεσε ότι δεν θυμάται πώς λεγόταν η εταιρεία αυτή.


Οι αμερικανικές εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει διώξεις σε βάρος εννέα προσώπων για την υπόθεση αυτή. Ωστόσο, μόνο ο 34χρονος Ζαράμπ και ο 47χρονος Ατίλα έχουν συλληφθεί στις ΗΠΑ. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι οι κατηγορούμενοι συμμετείχαν από το 2010 μέχρι το 2015 σε μια απάτη που περιλάμβανε αγορές χρυσού και υποτιθέμενες αγορές τροφίμων με στόχο να αποκτήσει το Ιράν πρόσβαση στις διεθνείς αγορές, παραβιάζοντας έτσι τις κυρώσεις.


ποσο αποδειξεων για φορολογικη δηλωση

Η υπόθεση αυτή προκαλεί εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Η κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν υποστηρίζει ότι είναι μια κατασκευασμένη υπόθεση, για πολιτικούς λόγους.


Η κατάθεση του Ζαράμπ ξεκίνησε την Τετάρτη. Έχει δηλώσει ότι ήταν επικεφαλής ενός διεθνούς σχήματος ξεπλύματος βρόμικου χρήματος ώστε να βοηθήσει το Ιράν να παρακάμψει τις κυρώσεις και να επενδύσει στο εξωτερικό τα έσοδά του από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Υποστηρίζει ότι βοήθησε την Τεχεράνη να χρησιμοποιήσει κεφάλαια που ήταν κατατεθειμένα στην τράπεζα Halkbank για να αγοράσει χρυσό που στη συνέχεια μεταφέρθηκε λαθραία στο Ντουμπάι και πουλήθηκε έναντι μετρητών.


Σύμφωνα με τον Ζαράμπ, ο Ατίλα βοήθησε στις συναλλαγές αυτές, μαζί με τον πρώην γενικό διευθυντή της Halkbank Σουλεϊμάν Ασλάν. Υποστηρίζει επίσης ότι δωροδόκησε με ποσό άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων τον πρώην υπουργό Οικονομίας της Τουρκίας Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν. Τόσο ο Ασλάν όσο και ο Τσαγκλαγιάν είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτή.


Η κυβέρνηση της Τουρκίας διαβεβαιώνει ότι ο Τσαγκλαγιάν ενήργησε με βάση το τουρκικό και το διεθνές δίκαιο ενώ η Halkbank τονίζει ότι όλες οι συναλλαγές της ήταν σύμφωνες με τους εθνικούς και τους διεθνείς τραπεζικούς κανόνες.


Comments

Popular posts from this blog

fairynails βριλησσια τιμες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html τασος χωνιας ζωγραφος Πρόκειται για τον Arkady Babchenko, ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν σφοδρός επικριτής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ είχε και σχέσεις με την ρωσική αντιπολίτευση. O ίδιος βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στο Κίεβο, από την σύζυγό του, χτυπημένος από σφαίρες στην πλάτη. Όπως μετέδωσε το Russia Today, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του δημοσιογράφου κάλεσε άμεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο Babchenko δεν τα κατάφερε και πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο. https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html Σύμφωνα με το Moscow Times, ήταν βετεράνος του πολέμου της Τσετσενίας και έφυγε από την χώρα του λόγω της σύγκρουσης της Ρωσίας με την Ουκρανία. ενα χειμωνιατικο πρωι βιταλη lyrics fairynails βριλησσια τιμες Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη ρωσικά δίκτυα αναφέρουν ότι η δολοφονία του είχε σχέση με

δειχνω γαλλικα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html Δυο ατυχήματα με ανήλικα σημειώθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σήμερα, Κυριακή (22/07/2018). δειχνω γαλλικα Ένα κορίτσι 15 ετών χτυπήθηκε από όχημα στη Σάρτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγο νωρίτερα, όπως αναφέρει το ΕΚΑΒ, έγινε αεροδιακομιδή ενός 8χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το αγόρι υπέστη κάκωση στο κεφάλι λόγω πτώσης. λεκανοπεδιο μορφου δειχνω γαλλικα Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κυπελλο ελλαδας μπασκετ παναθηναικος αρης https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html ποιες γυναικες εντυπωσιαζουν τους αντρες μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για διπολισμό και τόνισε πως «η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας». «Εξάλλου στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι, ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Είναι φανερό ότι μιλάω για διπολισμό και όχι για δικομματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχτεί και να έχει σταθερή την πορεία του προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κρά