Skip to main content

θηκη στεγνωματος ρουχων

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html
γρεεκ μοωιεσ
θηκη στεγνωματος ρουχων

Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών σχεδίασαν από κοινού τα υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος, με στόχους αφενός μεν την εξυπηρέτηση αναγκών σε προσωπικό των δασικών υπηρεσιών της χώρας για την αντιπυρική προστασία αφετέρου δε την κατάρτιση των ανέργων σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο, με σκοπό την πλήρη επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.


Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 32 εκατ. ευρώ, απευθύνεται σε 5.066 ωφελούμενους, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις κατά τόπους δασικές υπηρεσίες της χώρας με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες. Επίσης, έχουν εξασφαλιστεί πόροι, ύψους 1 εκατ. ευρώ, από το Πράσινο Ταμείο για τα μέσα ατομικής προστασίας των απασχολουμένων και τις λοιπές λειτουργικές ανάγκες του προγράμματος.


θηκη στεγνωματος ρουχων

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, διάρκειας οκτώ μηνών, θα χορηγηθεί βεβαίωση για τις θεματικές της εκπαίδευσης των ωφελουμένων από τα δασαρχεία, ενώ η επαγγελματική εμπειρία που θα αποκομίσουν, θα αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ.


Εκτός από την απασχόληση των ανέργων, το πρόγραμμα σχεδιάστηκε, με σκοπό να αφήσει «καθαρό» κοινωνικό αποτύπωμα:


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html

α) Η απασχόληση των ωφελουμένων θα εμπεριέχει εργασίες για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων από πυρκαγιές και τη διαχείριση καμένων εκτάσεων (π. χ. καθαρισμοί δασών, δημιουργία αντιπυρικών λωρίδων), προς αποφυγή μελλοντικών καταστροφών. Με την υλοποίηση του προγράμματος, η χώρα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη ενάντια σε πιθανές πυρκαγιές κατά την αντιπυρική περίοδο.


β) Οι ωφελούμενοι, ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό επίπεδό τους, θα αποκτήσουν νέα εξειδικευμένη γνώση σε θέματα δασών και δασικού περιβάλλοντος με σεμινάρια που θα γίνουν στις κατά τόπους δασικές αρχές, η οποία θα περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση στο πεδίο.
Τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν σε νέες δυνατότητες απασχόλησης, π. χ. δημιουργία φορέα που θα αναλάβει τον καθαρισμό δασικών περιοχών, την αξιοποίηση της βιομάζας και την απόκτηση εισοδήματος από τις δασικές οικοσυστημικές υπηρεσίες.


H ανάρτηση της πρόσκλησης υπολογίζεται εντός 15 ημερών.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος, η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο θα επιστρέψει στην κοινωνία πολλαπλασιαστικά τα οφέλη που θα δημιουργήσει και εντάσσεται στη συνολική στρατηγική που εκπονεί το υπουργείο Εργασίας, τα τελευταία τρία χρόνια, για την προστασία της εργασίας. Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου, ένας βασικός πυλώνας των προγραμμάτων για την καταπολέμηση της ανεργίας που υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας, είναι η λεγόμενη κοινωφελής εργασία. «Τα προγράμματα αυτά έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί, πέραν από τη δημιουργία θέσεων εργασίας, έχουν και πολλαπλασιαστικό όφελος για την κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Συγκεκριμένα, η υπουργός Εργασίας είπε ότι το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών είναι διάρκειας οκτώ μηνών, προϋπολογισμού 32 εκατ. ευρώ και απευθύνεται σε πάνω από 5.000 ωφελούμενους, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα κατά τόπους δασαρχεία της χώρας. «Οι ωφελούμενοι θα αποκτήσουν βεβαίωση για την εκπαίδευση που θα ακολουθήσουν και η επαγγελματική εμπειρία που θα αποκομίσουν, θα αναγνωρίζεται, στη συνέχεια, από το ΑΣΕΠ, προκειμένου να μπορούν να βρουν πολύ πιο εύκολα δουλειά στις επόμενες προκηρύξεις. Εκτός από την απασχόληση των ανέργων, σημαντικό είναι το καθαρό κοινωνικό αποτύπωμα του έργου. Οι ωφελούμενοι θα παρέχουν εργασίες για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων της χώρας από πυρκαγιές, αλλά και εργασίες για τη διαχείριση των ήδη καμένων περιοχών.


Παράλληλα, θα εκπονήσουν μία σειρά από δράσεις οικολογικού χαρακτήρα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος» διευκρίνισε η ίδια.


Μεταξύ άλλων, η κ. Αχτσιόγλου, αναλύοντας τις δράσεις του υπουργείου Εργασίας, είπε ότι υπέγραψε μία υπουργική απόφαση για ένα πρόγραμμα το οποίο προβλέπει 10.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ηλικίες από 55 έως 67 ετών, προκειμένου να εργαστούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α΄ και β΄ βαθμού, στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στο επικουρικό ταμείο, δηλαδή σε μία σειρά από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.



γρεεκ σθπερλεαγθε

Comments

Popular posts from this blog

fairynails βριλησσια τιμες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html τασος χωνιας ζωγραφος Πρόκειται για τον Arkady Babchenko, ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν σφοδρός επικριτής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ είχε και σχέσεις με την ρωσική αντιπολίτευση. O ίδιος βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στο Κίεβο, από την σύζυγό του, χτυπημένος από σφαίρες στην πλάτη. Όπως μετέδωσε το Russia Today, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του δημοσιογράφου κάλεσε άμεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο Babchenko δεν τα κατάφερε και πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο. https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html Σύμφωνα με το Moscow Times, ήταν βετεράνος του πολέμου της Τσετσενίας και έφυγε από την χώρα του λόγω της σύγκρουσης της Ρωσίας με την Ουκρανία. ενα χειμωνιατικο πρωι βιταλη lyrics fairynails βριλησσια τιμες Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη ρωσικά δίκτυα αναφέρουν ότι η δολοφονία του είχε σχέση με

δειχνω γαλλικα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html Δυο ατυχήματα με ανήλικα σημειώθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σήμερα, Κυριακή (22/07/2018). δειχνω γαλλικα Ένα κορίτσι 15 ετών χτυπήθηκε από όχημα στη Σάρτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγο νωρίτερα, όπως αναφέρει το ΕΚΑΒ, έγινε αεροδιακομιδή ενός 8χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το αγόρι υπέστη κάκωση στο κεφάλι λόγω πτώσης. λεκανοπεδιο μορφου δειχνω γαλλικα Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κυπελλο ελλαδας μπασκετ παναθηναικος αρης https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html ποιες γυναικες εντυπωσιαζουν τους αντρες μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για διπολισμό και τόνισε πως «η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας». «Εξάλλου στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι, ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Είναι φανερό ότι μιλάω για διπολισμό και όχι για δικομματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχτεί και να έχει σταθερή την πορεία του προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κρά