Skip to main content

αιγλη σινεμα χαλανδρι προγραμμα αθηνοραμα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html
ακυλας καραζησης βιογραφια
αιγλη σινεμα χαλανδρι προγραμμα αθηνοραμα

Η δίκαιη αποβολή του Γκάλο μόλις στο 6ο λεπτό, καθώς σταμάτησε τον Λουσέρο, που έβγαινε μόνος τετ α τετ με τον Μπάρκα διαμόρφωσε και την εικόνα του παιχνιδιού που έγινε στα Πηγάδια στο πρώτο ημίχρονο.


4031601
(Η αποβολή του Γκάλο από τον διαιτητή Παπαδόπουλο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ)


Η Ξάνθη στο κλασσικό «σφιχτό» σχήμα της (χωρίς και τον τραυματία Γιουνές στην επίθεση και στην θέση του τον Βασιλακάκη) και η ΑΕΚ να φυλάει τα νώτα της και να προσπαθεί με παίκτη λιγότερο (έχοντας δύο καλά σουτ από τον Χριστοδουλόπουλο).


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

αιγλη σινεμα χαλανδρι προγραμμα αθηνοραμα

4031757
(Δύο καλά σουτ από τον Χριστοδουλόπουλο στο α ημίχρονο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ)


Η καλύτερη στιγμή του 45λεπτου έγινε από τον Τριάδη στο 38, που απέφυγε εξαιρετικά τους αμυντικούς και σούταρε από τα 5 μέτρα μέσα από την περιοχή αλλά τον Μπάρκα να τον σταματά.


4031729
(Ο Μπάρκας σταματά εντυπωσιακά τον Τριάδη (ν.7) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)


Ο Χιμένεθ προσπάθησε να αλλάξει κάπως την εικόνα, διαφοροποιώντας το σχηματισμό σε 4-3-2 με τον Λάζαρο δίπλα στον Πέκχαρτ, ενώ και ο Λουτσέσκου έβαλε τον Σολτάνι, αλλά ευκαιρία δεν υπήρξε. Ακόμη και όταν αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία των ομάδων με την αποβολή του Τριάδη με 2η κίτρινη κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά στο 58.


4031851
(Ο Τριάδης πάει στα αποδυτήρια μετά την αποβολή του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)


Καμμία από τις δύο ομάδες δεν ρίσκαρε το παραμικρό, περιμένοντας μία μεγάλη φάση (που τελικά δεν ήρθε ποτέ μέχρι το 90, εκτός από μια αδύναμη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 86) ακόμη και όταν μπήκαν πιο επιθετικοί παίκτες στο ματς (Ράνος και Μπακασέτας αντίστοιχα).Ιδιαίτερα η ΑΕΚ που στο 10 εναντίον 10 αρκέστηκε στο να μην χάσει (έχοντας πάντως το ελαφρυντικό της ίωσης, που χτύπησε την Ένωση πριν το ματς με το Γιόχανσον να μένει στο ξενοδοχείο και τους Πέκχαρτ, Μπακασέτα, Μεληκιώτη και τον ίδιο τον Χιμένεθ εμπύρετους).. Με τον βαθμό η Ξάνθη έφτασε τους 32 και είναι μαζί με τον Πανιώνιο στην 2η θέση της βαθμολογίας (ο Ολυμπιακός έχει 42 με ματς λιγότερο), ενώ η ΑΕΚ στους 26 (όσους και ο ΠΑΟΚ με 2 ματς λιγότερα), με τον Παναθηναϊκό να είναι στους 30.


Δίκαιη μοιρασιά στην Τρίπολη


Από ένα ημίχρονο είχαν ο Αστέρας και ο Πανιώνιος στην Τρίπολη. Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι (15) με το Μανιά, αρκετές ευκαιρίες και τελικά το γκολ από το εύστοχο πέναλτυ του Μάσα στο 44.


4031342
(Εύστοχος ο Μάσα από το πέναλτυ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Αλλαγή εικόνας στο β μέρος, ακριβώς με το ξεκίνημα και την ισοφάριση του Πανιωνίου με τον Ταπόκο (μόλις είχε μπει αλλαγή), που έδωσε ώθηση στους Νεοσμυρνιώτες, αλλά και το Ντοναρούμα να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις.


4031371
(1η ισοπαλία του Πανιωνίου στην Τρίπολη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)


Πολλά παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες από τον διαιτητή Κατσικογιάννη και στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά και στα 2 γκολ (αν υπάρχει πέναλτυ υπέρ του Αστέρα και εάν η μπάλα έχει βγει κόρνερ και στην συνέχεια αν έχει βρει στο χέρι του παίκτη του Πανιωνίου πριν σουτάρει).


Έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Ηρακλής


Ο «γηραιός» που ανακοίνωσε ότι τακτοποίησε τα οφειλόμενα στον Πορτουλίδη και θα του επιστραφούν οι 3 βαθμοί, που του αφαιρέθηκαν, ήθελε τη νίκη με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο.


4031083
(Σκόρερ και των 2 τερμάτων του αγώνα ο Ρέντζας - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Παρότι ο Ρέντζας έβαλε νωρίς μπροστά στο σκορ τους «βυσσινί», ο Ήρα το πάλεψε και ισοφάρισε με αυτογκόλ του ίδιου παίκτη, αλλά στο β μέρος δεν απείλησε παρά μόνον στο τέλος την εστία των φιλοξενούμενων (ο Πασσάς σούταρε άουτ στο 86 μόνος με τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο). Παραμένει πάντως ζωντανός στην μάχη, έχοντας ένα ματς λιγότερο (με την Κέρκυρα εντός) και 12 βαθμούς (προς το παρόν η επίσημη βαθμολογία τον δίνει με 8). Από 13 βαθμούς έχουν Λεβαδειακός και Βέροια, που παίζουν αύριο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, και 16 η ΑΕΛ (επίσης με ματς λιγότερο, αυτό που αναβλήθηκε με τον ΠΑΟΚ)


Η 18η αγωνιστική


Σάββατο 28/1


Ηρακλής-ΑΕΛ 1-1 (43 αυτ. Ρέντζας / 18 Ρέντζας)
Αστέρας Τρ.-Πανιώνιος 1-1 (44 πεν Μάσα / 47 Ταπόκο)
Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0


Κυριακή 29/1


Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (15.00)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (17.15)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (17.15)
Βέροια-Ολυμπιακός (19.30)


Η 19η αγωνιστική


Σάββατο 4/2


ΑΕΛ-Κέρκυρα (15.00)
Παναιτωλικός-Ατρόμητος (17.15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (19.30)


Κυριακή 5/2


ΑΕΚ-Βέροια (15.00)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ. (17.15)
Πανιώνιος-Ξάνθη (17.15)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (19.30)


Δευτέρα 6/2


Λεβαδειακός-Πλατανιάς (19.30)




ανεμη ετυμολογια

Comments

Popular posts from this blog

fairynails βριλησσια τιμες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html τασος χωνιας ζωγραφος Πρόκειται για τον Arkady Babchenko, ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν σφοδρός επικριτής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ είχε και σχέσεις με την ρωσική αντιπολίτευση. O ίδιος βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στο Κίεβο, από την σύζυγό του, χτυπημένος από σφαίρες στην πλάτη. Όπως μετέδωσε το Russia Today, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του δημοσιογράφου κάλεσε άμεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο Babchenko δεν τα κατάφερε και πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο. https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html Σύμφωνα με το Moscow Times, ήταν βετεράνος του πολέμου της Τσετσενίας και έφυγε από την χώρα του λόγω της σύγκρουσης της Ρωσίας με την Ουκρανία. ενα χειμωνιατικο πρωι βιταλη lyrics fairynails βριλησσια τιμες Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη ρωσικά δίκτυα αναφέρουν ότι η δολοφονία του είχε σχέση με

δειχνω γαλλικα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html Δυο ατυχήματα με ανήλικα σημειώθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σήμερα, Κυριακή (22/07/2018). δειχνω γαλλικα Ένα κορίτσι 15 ετών χτυπήθηκε από όχημα στη Σάρτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγο νωρίτερα, όπως αναφέρει το ΕΚΑΒ, έγινε αεροδιακομιδή ενός 8χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το αγόρι υπέστη κάκωση στο κεφάλι λόγω πτώσης. λεκανοπεδιο μορφου δειχνω γαλλικα Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κυπελλο ελλαδας μπασκετ παναθηναικος αρης https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html ποιες γυναικες εντυπωσιαζουν τους αντρες μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για διπολισμό και τόνισε πως «η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας». «Εξάλλου στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι, ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Είναι φανερό ότι μιλάω για διπολισμό και όχι για δικομματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχτεί και να έχει σταθερή την πορεία του προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κρά