Skip to main content

αστεια παιδικα βιβλια

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html
καταστροφη δασων για την παραγωγη χαρτιου
θεατρικη παρασταση δραμα

Οι σημερινές συναντήσεις για τον πρωθυπουργό άρχισαν στις 11:00 με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα ένα βιβλίο με την Οκτωβριανή Επανάσταση.


Ακολούθησε η «περιπετειώδης» συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ενώ ο τελευταίος πολιτικός αρχηγός που υποδέχτηκε ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.


αστεια παιδικα βιβλια

«Ραντεβού» στη βουλή έδωσαν Μητσοτάκης - Τσίπρας


Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, είπε πως αποτελεί θεσμική του υποχρέωση να ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εθνικά θέματα, παρά τις οποίες διαφωνίες υπάρχουν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης.


Για τα αποτελέσματα του Eurogroup, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για την οικονομία θα υπάρξει η ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή, συνολικά και για τη διαπραγμάτευση, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.


1111


(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


«Για τα εθνικά είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης και όταν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν κατ΄ ιδιαν είμαι πάντα στη διάθεση σας», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Πάντα οι σκέψεις και οι στρατηγικές πρέπει να περιφρουρούνται, αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης και της ταχύτητας, και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.


Ο Αλέξης Τσιπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της Ντούρας Μπακογιάννη.


Ο έντονος διάλογος Τσίπρα-Γεννηματά


Με υπονοούμενα και εκατέρωθεν "καρφιά" ξεκίνησε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά, στο Μέγαρο Μαξίμου.


«Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, κατά το διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, στην έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου


«Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει», απάντησε επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού ο οποίος με τη σειρά του απάντησε χαμογελώντας:
«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Σε ένα χρόνο θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελλόριζο».
GENNIMATA 2 copy


(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)


Η ανταλλαγή αιχμών ανάμεσα στους δυο τους συνεχίστηκε στο on camera διάλογό τους. «Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια» του είπε η κ. Γεννηματά.


«Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση», απάντησε ο κ. Τσίπρας.


Τέλος, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές, αναφέρθηκαν στο συνέδριο της Κεντροαριστεράς με τον πρωθυπουργό να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να δώσει το παρών, ανάλογα βέβαια και με τις υποχρεώσεις του.


«Θα έρθεις;» ρώτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Δείτε το βίντεο με τον έντονο διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά.





αστεια παιδικα βιβλια
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

Comments

Popular posts from this blog

fairynails βριλησσια τιμες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html τασος χωνιας ζωγραφος Πρόκειται για τον Arkady Babchenko, ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν σφοδρός επικριτής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ είχε και σχέσεις με την ρωσική αντιπολίτευση. O ίδιος βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στο Κίεβο, από την σύζυγό του, χτυπημένος από σφαίρες στην πλάτη. Όπως μετέδωσε το Russia Today, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του δημοσιογράφου κάλεσε άμεσα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ωστόσο ο Babchenko δεν τα κατάφερε και πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο. https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html Σύμφωνα με το Moscow Times, ήταν βετεράνος του πολέμου της Τσετσενίας και έφυγε από την χώρα του λόγω της σύγκρουσης της Ρωσίας με την Ουκρανία. ενα χειμωνιατικο πρωι βιταλη lyrics fairynails βριλησσια τιμες Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη ρωσικά δίκτυα αναφέρουν ότι η δολοφονία του είχε σχέση με

δειχνω γαλλικα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html Δυο ατυχήματα με ανήλικα σημειώθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σήμερα, Κυριακή (22/07/2018). δειχνω γαλλικα Ένα κορίτσι 15 ετών χτυπήθηκε από όχημα στη Σάρτη και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πολυγύρου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λίγο νωρίτερα, όπως αναφέρει το ΕΚΑΒ, έγινε αεροδιακομιδή ενός 8χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το αγόρι υπέστη κάκωση στο κεφάλι λόγω πτώσης. λεκανοπεδιο μορφου δειχνω γαλλικα Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κυπελλο ελλαδας μπασκετ παναθηναικος αρης https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html ποιες γυναικες εντυπωσιαζουν τους αντρες μαριος ηλιοπουλος εφοπλιστης βιογραφικο Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9, ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για διπολισμό και τόνισε πως «η κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα επιβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συσπείρωση των αριστερών ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας». «Εξάλλου στη χώρα διαμορφώνονται δύο πολιτικοί πόλοι, ο ένας βαθύτατα νεοφιλελεύθερος και συντηρητικός και ο άλλος προοδευτικός. Είναι φανερό ότι μιλάω για διπολισμό και όχι για δικομματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτός ο προοδευτικός πολιτικός πόλος πρέπει να στηριχτεί και να έχει σταθερή την πορεία του προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας. Η κίνηση η δική μας, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αναδεικνύει ακριβώς και προωθεί αυτή τη συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα για τη δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας και του κρά